V březnu pozor na žlučník, celkově na zažívací ústrojí. Je dobré podpořit zásaditost organizmu pitím pramenité vody, do které přidáme lžičku solanky/ nasyceného solného roztoku/, zvýšit podíl zásaditých potravin: zelenina, pšenice, zelený čaj….a neutrálních: banány, jablka. Vše co jíme řádně kousáme a sliníme, tím připravujeme potravu pro lehčí práci zažívacího ústrojí a předcházíme překyselení. Je dobré snížit pití kávy, neboť kofein bere energii ledvinám. Je dobré harmonizovat 3. čakru, která souvisí s naším vědomím vlastní hodnoty, učit se zbavovat strachu, hněvu, zloby, pocitů viny. Brát zodpovědnost za svůj život a učit se život si tvořit, ne se nechat životem vláčet v roli oběti. Učit se udržovat si v životě radost a spokojenost. Těšit se z maličkostí a dělat radost sobě i druhým. Hezký příchod jara….