Mouka hladká 250g, cukr krystal třtinový nejlépe 100g, 150g nahrubo nastrouhaného tofu , 2 vejce, mléko 150ml, bílý smetanový jogurt 190g,2 lžíce kokosu, lžička vinného kamene/ peč. prášku/, 1 vanilkový cukr
Korpus – postup: vejce vyšlehat s cukrem do pěny, přidat jogurt, tofu, kokos, mléko, mouku, vinný kámen. Rozetřít na vymaštěný kokosem vysypaný plech.
Náplň: ovoce – nejlépe meruňky.. mohou být i jahody, hrušky, švestky,….
Drobenka – potřebujeme:
Hrubá mouka, jemně mleté ovesné vločky, cukr krystal, máslo rozpuštěné, mandlová tresť.
Vše dobře propracujem v drobenku, kterou posypeme navrch koláče
Pečeme ve vyhřáté torubě na 185 st asi 40 minut.