V období od září 2016 bychom neměli podléhat iluzím….

Od září 2016 do ledna 2017 je energie silná v oblasti iluzí a klamů….. měli bychom si dát pozor, abychom nepodléhali iluzím a klamům… můžeme sami sebe dostávat do situací, kdy si vytvoříme nějakou iluzi a budeme se jí držet a tak třeba mineme něco, co by nám mohlo přinést do života prospěch, změnu, nějakou novou hodnotu….. nebo můžeme podlehnout iluzím, které někdo jiný vytvoří a tak se vlastně necháme zmanipulovat…. klamat můžeme sami sebe, klamat můžeme druhé, nebo můžeme být klamáni druhými…. pozor proto na informace, které k nám budou přicházet…. ověřujme si si vše co slyšíme, čteme, vidíme….. co osobně neprožijeme, není naše zkušenost, naše realita… je to realita někoho jiného, nebo pseudorealita někým vytvořená proto, aby nás zmanipuloval….

Buďme si stále vědomi toho, že jen to, co na vlastní kůži prožijeme je reálné, ale opět jen pro nás osobně…. někdo jiný s námi může prožít stejnou siiuaci, ale bude ji prožívat jinak..a potom vlastní zkušenost interpretujeme  druzí zase své zkušenosti interpretují…a tam je půda pro vznik zmatků a nedorozumění….

Buďme si vědomi toho, že pod slovem musí být skutky… jinak je to jen plané mlácení slámy…. sledujme sami sebe, zda to, co vyslovíme potom činíme…. a zda pod slovy druhých lidí jsou opravdové skutky….. podle plodů poznáš strom, podle činů a ne podle slov člověka…říkala babička a měla pravdu…

Na druhou stranu si dávejme pozor na to co vyslovíme, slovo má velikou vibraci, ať již vyslovené nebo napsané…. slovem můžeme pomoci, nebo  zranit… proto važme svá slova a berme s rezervou slova druhých….

No nebude to jednoduché období, ale máme to ve svých rukách jak jej prožijeme…. držme se opravdovosti, čistoty, nepodléhejme strachu a manipulaci, stůjme si zdravě za svým a respektujme druhé… Aloha!!!