Hlíva ústřičná ala Vivaldianno……

IMG_2131

 

Proč jsem tento recept nazvala ala Vivaldianno?…. protože jsem při jeho přípravě Právě Vivaldianno poslouchala.. tak  jeho báječná energie prostoupila  mě i toto jídlo….a chuťově se opravdu velice vydařilo… stejně jako Vivaldianno…..

Potřebujeme:

Hlívu ústřičnou, cibuli, můžeme přidat i topinambury…, olej – já použila z hroznových semínek, sůl  – himálajská kelpanka s mořskou řasou, bylinka „olivové zelí“, můžeme nahradit oreganem,  francouzská ořechová hořčice, bílé víno, 30% smetana, sezamová a chia semínka.

 

Postup:

Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli, hlívu a topinambury, potom podlijeme vínem, počkáme až se zcela odpaří, přidáme bylinky, osolíme, podusíme, nakonec vmícháme hořčici, smetanu a semínka.

Podáváme s těstovinami – tentokrát jsem je vařila s větvičkou rozmarýny…, rýží, bramborem…..